Over jou & mij

Over jou

Zo anoniem ben je? Ik ken je nog niet maar ik heb mijn oordeel klaar staan.
Je bent slim, leuk en loyaal om mij zo nu en dan virtueel te bezoeken. Dit is de juiste pagina om een complimentje te ontvangen. Ik wil je namelijk bedanken voor het lezen van mijn gedachten en ervaringen. Zonder jullie lezers voel ik me namelijk ook geen schrijver.

De uitdaging is geaccepteerd. Ik wil weten wie jij bent!
Om te weten wie de site bezoekt, heb ik hieronder een poll gemaakt.
Als je in contact wilt komen, een complimentje terug wilt geven of mij wilt toespreken ga dan naar de contact pagina.

Wie ben jij?

Over mij

Met nog 1500 km te gaan was deze beklimming de eerste echte beproeving. Een les in doorzettingsvermogen. De wilskracht was er en dan vertrouw ik op mijzelf. De fietsrit van Amsterdam naar Barcelona was een van mijn prestaties de afgelopen jaren. Ik leerde meer van een zware klim dan een makkelijke afdaling.

In 2020 start heb ik besloten om het roer om te gooien. Van een net overhemd naar reis shirt en van een ICT Projectmanager naar de schrijversacademie van Fontys. Mijn schrijfstijl verder ontwikkelen en kijken waar ik mijn focus op wil leggen. Reisjournalistiek of toch meer columns over alledaagse gebeurtenissen en observaties. Het idee was dat ik voor onbepaalde tijd naar Zuid Afrika ging verhuizen, we werden gehinderd door Mr. Corona. Voor nu blijf ik in Amsterdam waar ik ook op 6 juni 1988 ben geboren.

De bedoeling van deze site is om je een lach te bezorgen en je af en toe aan het denken te zetten. Informatie over een land of gebeurtenis kan voorkomen maar is niet leidend. Ik wil zorgen dat je de verhalen met mij samen ervaart.

De kracht van nauwkeurige observatie wordt door mensen die het niet hebben vaak cynisme genoemd.

George Bernard Shaw 1856 -1950X